четвер, 4 травня 2017 р.

Д П А з англійської мови 2017

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
№ 1547 від 30 грудня 2014 року
Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
14.02.2015 за № 157/26602
Про затвердження Положення
про державну підсумкову атестацію
учнів (вихованців) у системі
загальної середньої освіти

Відповідно до статті 34 Закону України "Про загальну середню освіту", постанови Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року № 778 "Пpo затвердження Положення про загальноосвітній навчальний заклад" НАКАЗУЮ:
1. Затвердити Положення про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти, що додається.
2. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства освіти і науки України від 18 лютого 2008 року № 94 "Пpo затвердження Положення про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 27 лютого 2008 року за № 151/14842.
3. Управлінню зв,язків з громадськістю та забезпечення діяльності Міністра (патронатна служба) (Загоруйко Ю. А.) зробити відмітку у справах архіву.
4. Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти (Кононенко Ю. Г.) забезпечити державну реєстрацію цього наказу в Міністерстві юстиції України в установленому законодавством порядку.
5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Полянського П. Б.
6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.
Міністр       Сергій Квіт
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства освіти і науки України
30 грудня 2014 року № 1547

ПОЛОЖЕННЯ
про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти

I. Загальні положення
1. Цим Положенням визначається порядок проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) загальноосвітніх навчальних закладів І, ІІ, III ступенів та професійно-технічних навчальних закладів, що проводиться відповідно до статті 34 Закону України «Про загальну середню освіту».
2. Державна підсумкова атестація учнів (вихованців) (далі - атестація) - це форма контролю відповідності освітнього рівня випускників загальноосвітніх навчальних закладів І, ІІ, III ступенів та професійно-технічних навчальних закладів, що надають повну загальну середню освіту, державним вимогам.
3. Атестація включається у структуру навчального року.
4. Контроль за дотриманням вимог до організації та проведення атестації навчальними закладами покладається на місцеві органи управління освітою.

Немає коментарів:

Дописати коментар