вівторок, 31 жовтня 2017 р.

Хелоувін по-українськи



Хелоувін по-українськи
     У кожної країни свої традиції. Скільки країн - стільки і звичаїв. Одне з найважливіших свят, яке відзначають в англомовних країнах - "Переддень дня всіх святих", або "Хелоуін" - походить від словосполучення "holy evening" - "святий вечір" . Це один з найбільш улюблених і веселих свят у США та Великобританії. Його відзначають в ніч на 31 жовтня. Він виник багато століть тому в Ірландії і Шотландії.
      27 жовтня 2017 року , напередодні осінніх канікул, в Клубівській ЗОШ І-ІІІ ст. ,  серед учнів 1-5 та 6-11 класів було проведено цікаве костюмоване свято «Хелоувін по-українськи».
    Тематика свята – традиції святкування Хелоувіну  в різних країнах світу та проведення паралелей з українським Щадруванням . Свято проводилося двома мовами  - українською та англійською аби повністю відчути колорит святкування цього свята  країни, де воно було започатковано.  Було проведено багато веселих тематичних конкурсів та розваг, інсценівок, хореографічних композицій Танець хеловінських гарбузів, танцювальні батли  та святковий флешмоб. На завершення свята, членами жюрі були оцінені найкращі образи і костюми  та обрано короля та королеву вечора. Також були оцінені найкращі тематичні плакати. Зал було оформлено тематичними плакатами, зображеннями атрибутів свята. Діти отримали багато позитивних емоцій та ознайомилися з традиціями святкування європейських країн.
    Свято було організовано педагогом-організатором Губенко Ю.М. вчителем англійської мови Байталохою О.А. та учнями школи.
Захід завершився Хеловінським флешмобом та дискотекою.






Немає коментарів:

Дописати коментар