неділю, 15 листопада 2020 р.

 Цікава Англійська

Interesting  English

     11-12 листопада в Клубівському ліцеї імені Олега Довгого  активізовувалась учнівська увага на важливості вивчення англійської мови та можливості користування нею сьогодень в сучасному мобільному світі. Для учнів різного віку, вчителька англійської мови Байталоха О.А., виготовила  інформаційно-практичні постери з цікавою інформацією і різноманітними завданнями  та провела бесіди, де учні висловлювали свою точку зору стосовно важливості вивчення та використання англійської сови в їхньому житті.

    Учні 1-2 класів із-задоволенням працювали з роздатковим матеріалом: розмальовками і малюнками, англійським алфавітом.





  


     Учні  5-6 класів охоче працювали із анкетами, розмальовками та цікавими завданнями, де  знаходили правильні відповіді, поєднували малюнки із вірними значеннями слів; були представлені найкращі творчі учнівські роботи.






7-8 класи розв'язували ребуси і кросворди та інші тематичні цікавинки, знайомились з цікавими фактами життя королівської родини: традиції їх життя, заняттями членів родини.

Старшокласники активізували свої знання про географічне  положення Великобританії, її частин та столиць, святкування традиційних англійських свят. До уваги школярів важливі корисні посилання на відомі сайти, що допоможуть та полегшать процес вивчення англійської мови.




















Немає коментарів:

Дописати коментар