понеділок, 4 листопада 2019 р.

Літературний тиждень

Літературний  тиждень

ДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Літературний тиждень в Клубівському ліцеї проходить з 04.11 по 08.11.2019 та розпочався він із Дня Англійської мови.
    Всі учні школи працювали із інформаційно-пізнавальними лепбуками, на яких виконували цікаві та творчі завдання.
  Старшокласники проводили "Англійські перерви " для учнів початкових та середніх класів. На вулиці під час перерв лунали англомовні пісні 90-х років , що створювали піднесений настрій вихованців ліцею та стимулювали їх до танців.



 Учні 7, 8 та 9 класів із задоволенням взяли участь у "Англомовному квесті". Успішно виконавши завдання квесту, розв'язавши іншомовні головоломки учні разом склали речення : '' WE LOVE ENGLISH ''. Отже, перемогла дружба та бажання вивчати англійську мову. 




    Я маю надію, що учні нашого ліцею  усвідомлюють , що вивчення іноземної мови - це прекрасна можливість для дітей розширити своє уявлення про світ, дізнатися про життя в інших країнах, познайомитися з багатою культурою різних народів. Володіти іноземною мовою означає розуміти і вміти говорити, читати, писати, слухати і думати по-іншому. Переваги володіння саме англійською мовою поширюються як на соціальне, так і на професійне життя кожної людини. Адже англійська - мова, якою розмовляють практично в усіх куточках світу. Важливість вивчення англійської в наш час зростає з кожним днем, пов'язано це з високою потребою повсякденного і ділового спілкування з іноземцями. Тому сьогодні вивчення англійської актуально як ніколи раніше. 

Немає коментарів:

Дописати коментар